Oktober 'Pokémon' livestream for å profilere Glimwood Tangle forest, kan avsløre nye skapninger, funksjoner

En 24-timers livestream for Pokémon Sword and Shield 4. oktober skal inneholde skogsområdet Glimwood Tangle i de to spillens britiske Galar-region, ifølge The Pokémon Company.

Foran lanseringen av de to nye delene 15. november, gir The Pokémon Company en forhåndsvisning av et av spillens temaområder.



Pokémon

Et offisielt Pokémon-sverd og skjold Galar-regionskunstverk som viser Glimwood Tangle mot nordvest. Bilde: med tillatelse fra The Pokémon Company via AFP Relaxnews



Glimwood Tangle-skogen ligger dypt inne i Galar-regionen, ifølge en forhåndsvisningsside for livestream-arrangementet, og ser ut til å tilsvare et område nordvest for et Galar-kart som ble avslørt i februar i fjor.

Den 24-timers livestream, som The Pokémon Company bemerker, ikke er faktiske spillopptak, hevder å stamme fra et kamera innebygd i skogen, og sendingen er en sjanse til å bli kjent med de forskjellige Pokémon som gjør hjemmet der. 'Super Mario' patron solgt for videospill rekord $ 1,5 millioner Google AR 'Measure-app gjør Android-telefoner til virtuelle målebånd Kryptogård som bruker 3800 PS4-er stengt i Ukraina for påstått elektrisitetstyveri



Se live video fra Pokemon på www.twitch.tv

Livestream skal begynne 4. oktober kl. 06:00 Pacific Daylight Time, som er 09:00 Eastern Daylight Time, 14:00. Britisk sommertid, 15.00 Sentral-Europa og Sør-Afrika, 18:30 India; 21.00 Malaysia, Singapore, Filippinene og Beijing, Kina; 22.00 Sør-Korea og kl. i Sydney, Australia.

Pokémon Company har så langt avslørt 20 nye Pokémon innlemmet i Pokédex gjennom Pokémon Sword og Pokémon Shield, den siste er Sirfetch'd, en vill hvit and som har et purre sverd og et løvskjold, som skal være eksklusivt for kopier av Pokémon Sverd. RGA / JB